Obertilliach 2013

800px-Obertilliach_Pfarrkirche_St_Ulrich_02De reis verliep voorspoedig en de bus arriveerde omstreeks 10.30 in een wel erg groene omgeving buiten de pistes en loipes lag er erg weinig sneeuw. Na een welkomstdrankje en een lunch kon iedereen naar zijn kamer om daar de koffers en tassen uit te pakken. Vervolgens naar de skiverhuur en dan weer terug na het hotel om de spullen in de zeer mooie vernieuwde skikelder te stallen.

De eerste avond is verder rustig verlopen. Uitrusten van de lange reis en nog even disco om de volgende dag fit op de lange latten te staan, Iedereen moest weer even wennen.
Aan het eind van deze dag begon het licht te sneeuwen hetgeen achteraf drie dagen duurde, maar dat mocht de pret niet drukken we hebben ons de hele week geweldig vermaakt met skien, langlaufen en wandelen.

Ook de avondactiviteiten waren dit jaar weer geslaagd. Zo was er na het skien gelegenheid om in het zwembad van het hotel te zwemmen of even in de sauna.
Ook hebben we een lampionnentocht gemaakt in het dal naar een hut waar we werden getrakteerd op een drankje en een braadworst. Daarna naar een grote Iglo gelopen waar we weer onthaald werden met een drankje of snoepgoed en toen weer verder naar het biatloncentrum waar we met een busje naar het hotel werden teruggebracht. Kortom een hele verrassende avond.
We werden dit jaar ook bezocht door twee oude bekenden. Een uit Spanje en een van de Noordpool. Zij kwamen de bingo een beetje opvrolijken en ook een stel pieten deden hun uiterste best om er weer een geslaagde avond van te maken.
Maar zoals aan alles komt er ook aan een geweldige week weer een eind. De twee nieuwe deelnemers en de drie nieuwe vrijwilligers hebben het fantastisch gedaan.
Allemaal kijken we weer terug op een zeer geslaagde wintersportreis. Dank aan alle deelnemers die dit jaar ontzettend plezierig waren voor de vrijwilligers en andersom .
We kijken al weer uit naar het volgend jaar, maar terugkijken kan via Facebook :SGK winterportreizen
Tot volgend jaar.