Activiteiten

Klik hier voor het Sportbelang Infoboekje

SGK organiseert sport- en bewegingsactiviteiten voor haar Sporthelden en Sportstars De activiteiten worden begeleid door professionele sportleraren. Zij worden op hun beurt ondersteund door enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Hieronder volgt een overzicht van de wekelijkse activiteiten Judo lessen aan leerlingen van het ZMLK ( Zeer Moeilijk Lerende Kinderen) en SBO onderwijs (Speciaal Basis Onderwijs) Schoolsportclubs voor leerlingen van het ZMLK en SBO onderwijs Bewegingsstimulerende activiteiten aan cliënten op diverse activiteitencentra (1 op 1 met meervoudig gehandicapten, Niet Aangeboren Hersenletsel en kleine groepjes ouderen) Activiteiten voor haar Sporthelden en Sportstars Sporthelden Kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking die op therapeutische basis en of recreatief niveau willen bewegen of sporten. Sportstars Kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking die op competitief niveau willen sporten – Kinderen die aan het Speciaal Basis Onderwijs deelnemen (SBO). – Kinderen die aan het Speciaal Onderwijs deelnemen (ZMOK). – Kinderen met een stoornis in het autisme spectrum.

SGK organiseert sport- en bewegingsactiviteiten voor haar Sporthelden en Sportstars De activiteiten worden begeleid door professionele sportleraren. Zij worden op hun beurt ondersteund door enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Hieronder volgt een overzicht van de wekelijkse activiteiten

Judo lessen aan leerlingen van het ZMLK ( Zeer Moeilijk Lerende Kinderen) en SBO onderwijs (Speciaal Basis Onderwijs)
Schoolsportclubs voor leerlingen van het ZMLK en SBO onderwijs
Bewegingsstimulerende activiteiten aan cliënten op diverse activiteitencentra (1 op 1 met meervoudig gehandicapten, Niet Aangeboren Hersenletsel en kleine groepjes ouderen)
Activiteiten voor haar Sporthelden en Sportstars
Sporthelden

Kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking die op therapeutische basis en of recreatief niveau willen bewegen of sporten.

Sportstars

Kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking die op competitief niveau willen sporten – Kinderen die aan het Speciaal Basis Onderwijs deelnemen (SBO). – Kinderen die aan het Speciaal Onderwijs deelnemen (ZMOK). – Kinderen met een stoornis in het autisme spectrum.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie